Ravintola Kirsta

Kirsta on käsite. 1945 perustettu yksi Suomen vanhimmista ravintoloista toimii Uudessakaupungissa.

Ravintola on sekä Ukilaisten, että kaupungin koripalloseura Korihaiden kotipesä.

Historia ja perinteet yhdistettynä nykyaikaisiin mukavuuksiin ovat Kirsta.

Fino

Fino tuo maahan eurooppalaisia korkealaatuisia elintarvikkeita kuten juustoja, oliiveja, hilloja ja juomia.

Asiakaskunta on pitkin suomenniemeä.

Töölön Hautaustoimisto

Yritys on johtava suomalainen hautausalan täyden palvelun yritys, joka tarjoaa palvelua kirkko- ja uskontokuntaan katsomatta.

Yritys palvelee kaikkialla Suomessa.

Tilipositiiva

Tilipositiiva on yritys, jossa asiakas on kuin perheenjäsen, jonka talousasioista halutaan huolehtia sekä yrityksen että hänen oman taloushallintonsa osalta. Kirjanpidon rutiinien ympärillä konsultoimme ja ohjaamme tekemään oikeita päätöksiä.

KE Konsultit

KE Konsultointi tarjoaa rakennus- ja kunnostushankkeeseen ryhtyville taloyhtiöille yksittäisen ammattilaisen palvelusta aina joukkueeseen luotettuja ammattilaisia. Valvontaa, projektijohtoa ja isompia työryhmiä hankkeiden avuksi.

MapleMountain Editing

MapleMountain Editing is a Finnish Company based in Helsinki. The company offers over 30 years' experience assisting with the English language revision of scientific and medical papers produced by Finnish researchers.

Each text is handled with an individual approach, based on personal experience of what it means to do research.

Helsingin Merihaka

Helsingin Merihaka Oy on laadukkaita asumis- ja kiinteistönpitopalveluja tarjoava yritys.

Alueensa johtavana ja asiantuntevana toimijana yritys tuottaa palveluja omistajilleen sekä nykyisille ja kasvavalle asiakaskunnalleen tehokkaasti ja asiakaskiinteistöjen ylläpitokustannuksia optimoiden.

Helsinki opastettuna

Helsinki opastettuna on pääkaupunkiseudulla kiertokäyntejä eri kohteisiin järjestävä matkanjärjestäjä. Lisäksi yritys järjestää matkoja ulkomaille.

Yrityksellä on laaja valikoima kohteita ja oppaita suomeksi ja muilla kielillä.

Sonum

SONUM Oy AV-esitystekniikka on audiovisuaalisten laitteiden ja asennuksien erikoisosaaja. Yritys asentaa ja ylläpitää AV-laitteita sekä neuvottelu- ja näyttelytiloja vankalla 10 vuoden kokemuksella.

MIP Projects Oy

Yritys tuo maahan eri komponentteja teollisuudele ja investointihankkeisiin.

Laitetoimitusten lisäksi yritys valvoo asennuksia ja tarjoaa projektipäällikön palveluita Suomessa omissa ja asiakkaidemme hankkeissa.

Kallion isännöinti

Yritys tarjoaa isännöintipalveluista pääkaupunkiseudulla vuosikymmenisellä kokemuksella. Laaja osaaminen rutiinien ja hankkeiden ympärillä on kertynyt vuodesta 1989.

BugIT Oy

Kaiken tietotekniikkaan liittyvän palvelun voi todella saada yhdestä paikasta. BugIT hoitaa sen kaiken muunu ja me teemme heidän kanssaan yhteistyötä verkkonäkyvyyden kanssa.

Hankkeita selkeällä aikataululla ja budjetilla.
Kasvupolku asioiden kehittyä.

  • (TietoEVRY Oyj)
    Operaattoritunnus: 003701011385
    Verkkolaskuosoite: TE003722169923