Skip to main content

Tekno Line Oy edustaa Italialaisen Technipes Srl:n säkitys-, lavaus- ja lavankäsittelylaitteita.

Sivusto oli uudelle tuotteelle aktivoituvan yrityksen ensimmäinen markkinointiviestinnän hanke.


Merihaka Foorumi

Merihaka Foorumi on alueen kehityshankeyhtiö, joka 2020 alkaen on edistänyt kyseisen alueen korjaus- ja uudisrakentamishankkeita sekä yhteiskunnallisia kehityshankkeita sen ympärillä.

Alue on kehityshakuinen asuinalue Helsingin keskusta-alueella. Kehityshankkeet jatkuvat pitkälle 20-luvun puoleenväliin.

Sivusto on ensisijaisesti hankkeen tietopankki ja tiedotekanava.


Pasi Kujala on raisiolainen kunnallisvaaliehdokas 2021, joka on keskittynyt perheiden ja nuorten asioihin jo aiemmissa tehtävissään. Lisäksi Kujala on IT-alan yrittäjä.

Hanke kesti neljä kuukautta kevään 2021 mutta sivusto jatkaa eteenpäin. Kujala on mukana pyynnöstä.

Hankkeessa tehdään verkkonkäyvyyden lisäksi printtimediaa, sosiaalisen median alustat sekä kampanja-aktiviteettejä ja sähköistä tiedotusta.

Optimoinnin tuloksena haulla "Kokoomus Raisio" Kujala oli kuvissa sijalla 1. ja verkkosivuissa 4. Edessä Kokoomus Raisio, emo Kokoomus ja Kokoomus Raisio - Facebook. Kujala valittiin 2. varavaltuutetuksi ensimmäisellä ehdokaskaudellaan.


Kirsta on käsite. 1945 perustettu yksi Suomen vanhimmista ravintoloista toimii Uudessakaupungissa.

Ravintola on sekä Ukilaisten, että kaupungin koripalloseura Korihaiden kotipesä.

Historia ja perinteet yhdistettynä nykyaikaisiin mukavuuksiin ovat Kirsta.


Fino

Fino tuo maahan eurooppalaisia korkealaatuisia elintarvikkeita kuten juustoja, oliiveja, hilloja ja juomia.

Asiakaskunta on pitkin suomenniemeä.


Yritys on johtava suomalainen hautausalan täyden palvelun yritys, joka tarjoaa palvelua kirkko- ja uskontokuntaan katsomatta.

Yritys palvelee kaikkialla Suomessa.


Tilipositiiva

Tilipositiiva on yritys, jossa asiakas on kuin perheenjäsen, jonka talousasioista halutaan huolehtia sekä yrityksen että hänen oman taloushallintonsa osalta. Kirjanpidon rutiinien ympärillä konsultoimme ja ohjaamme tekemään oikeita päätöksiä.


KE Konsultointi tarjoaa rakennus- ja kunnostushankkeeseen ryhtyville taloyhtiöille yksittäisen ammattilaisen palvelusta aina joukkueeseen luotettuja ammattilaisia. Valvontaa, projektijohtoa ja isompia työryhmiä hankkeiden avuksi.


MapleMountain Editing

MapleMountain Editing is a Finnish Company based in Helsinki. The company offers over 30 years' experience assisting with the English language revision of scientific and medical papers produced by Finnish researchers.

Each text is handled with an individual approach, based on personal experience of what it means to do research.


Helsingin Merihaka Oy on laadukkaita asumis- ja kiinteistönpitopalveluja tarjoava yritys.

Alueensa johtavana ja asiantuntevana toimijana yritys tuottaa palveluja omistajilleen sekä nykyisille ja kasvavalle asiakaskunnalleen tehokkaasti ja asiakaskiinteistöjen ylläpitokustannuksia optimoiden.


Helsinki opastettuna

Helsinki opastettuna on pääkaupunkiseudulla kiertokäyntejä eri kohteisiin järjestävä matkanjärjestäjä. Lisäksi yritys järjestää matkoja ulkomaille.

Yrityksellä on laaja valikoima kohteita ja oppaita suomeksi ja muilla kielillä.


SONUM Oy AV-esitystekniikka on audiovisuaalisten laitteiden ja asennuksien erikoisosaaja. Yritys asentaa ja ylläpitää AV-laitteita sekä neuvottelu- ja näyttelytiloja vankalla 10 vuoden kokemuksella.

Highend tuotteiden lisäksi yritys on tunnettu korkeasta työmoraalista ja kädenjäljestä asennustehtävissä.


MIP Projects Oy

Yritys tuo maahan eri komponentteja teollisuudele ja investointihankkeisiin.

Laitetoimitusten lisäksi yritys valvoo asennuksia ja tarjoaa projektipäällikön palveluita Suomessa omissa ja asiakkaidemme hankkeissa.


Yritys tarjoaa isännöintipalveluista pääkaupunkiseudulla vuosikymmenisellä kokemuksella. Laaja osaaminen rutiinien ja hankkeiden ympärillä on kertynyt vuodesta 1989.

Isännöinti ja kirjanpito ovat yrityksen kantavia asioita.


BugIT Oy

Kaiken tietotekniikkaan liittyvän palvelun voi todella saada yhdestä paikasta. BugIT hoitaa sen kaiken muunu ja me teemme heidän kanssaan yhteistyötä verkkonäkyvyyden kanssa.


1968 perustettu yhdistys on Ulkoministeriön työntekjiöiden puolisoiden itsenäinen yhdistys, joka edistää perheiden ja puolisoiden asiaa.

Perinteikkään yhdistyksen kehityskaari on yli 50-vuotisen taipaleensa aikana ollut valtava. Rouvainyhdistyksestä tämän päivän globaalisti kokoontuvaan yhdistykseen.